Actueel

Nieuws en ontwikkelingen van ons en uit de markt

Onze actualiteiten

Toon actualiteiten in:

11 april 2019

QCPP lanceert samen met Océ-Technologies een nieuw concept

Nieuwsbericht: QCPP lanceert samen met Océ-Technologies een nieuw concept

Terugvallen of vasthouden aan oude gewoontes ligt voor ieder bedrijf op de loer. Toch wil jij het graag anders doen in jouw werk. Maar hoe? Een vraag die wij veelvuldig horen. Daarom hebben wij samen met Océ Technologies een nieuw concept ontwikkeld om het continu verbeteren op de werkvloer te brengen en borgen. Lees hier meer over Quick & Easy Kaizen™.

Lees het bericht
04 april 2019

Nieuwsbrief "In pursuit of control" april 2019

Nieuwsbericht: Nieuwsbrief

Veel van wat wij doen voor en in samenwerking met onze klanten is gerelateerd aan control. Dat lijkt vaak niet meer dan een tool of een audit, maar dat is een misvatting. Benieuwd hoe wij onze klanten helpen in control te zijn of te komen? In onze nieuwsbrief lees je een aantal interessante klantcases van het afgelopen jaar.

Lees het bericht
15 maart 2019

Let's Progress: uniek evenement voor de letselschadebranche

Nieuwsbericht: Let's Progress: uniek evenement voor de letselschadebranche

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert Q-Consult Progress Partners een nieuw event voor de letselschadebranche: Let’s Progress. In 7 x 18 minuten vertellen inspirerende sprekers een verhaal dat zij met de wereld willen delen; stories worth sharing. Vooruitgang in de letselschadebranche staat in ieder verhaal centraal. Ben jij er ook bij?

Lees het bericht
14 maart 2019

KKT workshop Agile / Scrum

Nieuwsbericht: KKT workshop Agile / Scrum

Op 12 maart j.l. hebben collega’s Remko Tieman en Davy Lufting de leden van de Kwaliteitskring Twente tijdens een introductieworkshop kennis laten maken met de Agile filosofie en de Scrum-methodiek.

Lees het bericht