Actueel

Nieuws en ontwikkelingen van ons en uit de markt

03 november 2017

QCPP krijgt innovatie in beweging door samenwerking, vrijheid en fun

Nieuwsbericht: QCPP krijgt innovatie in beweging door samenwerking, vrijheid en fun

Zes maanden geleden begonnen wij samen met Eska aan een nieuw project “Eska over 10 jaar”. Het doel van dit project: medewerkers laten nadenken over de toekomst van de organisatie en hun rol daarin. “We willen bewustwording, enthousiasme en betrokkenheid creëren, zodat de organisatie in beweging komt” aldus Rienk Jan van der Kooij, CEO van Eska. Daar wisten wij wel raad mee.

07 september 2017

Delen is vermenigvuldigen

Nieuwsbericht: Delen is vermenigvuldigen

Bij QCPP geloven we in de kracht van het delen en daarom verbinden wij regelmatig onze klanten aan elkaar voor een gerichte GEMBA walk om inspiratie op te doen tijdens een kijkje in de keuken van een ander. Zo ook Coldenhove, die deze zomer op bezoek ging bij Océ.

29 augustus 2017

'no data no walk, no data no talk'

Nieuwsbericht: 'no data no walk, no data no talk'

Elke zomer trekt onze collega Jan Telman met een grote rugzak dagenlang door de bergen. Een echte passie van hem. Als je zijn laptop openklapt, zie je vaak grafieken als uiting van zijn professionele passie: informatie en samenhang uit data halen. Die passies zijn nogal verschillend, maar hebben ook zeker raakvlakken.

25 juli 2017

Making a manifesto

Nieuwsbericht: Making a manifesto

Ons manifesto bestaat vandaag 1,5 jaar. Een mooie aanleiding om het verhaal achter dit document met jullie te delen. Waarom het belangrijk is om je bedrijfscultuur te vertalen naar iets tastbaars dat door alle medewerkers wordt omarmd? Het manifesto vertelt ons verhaal, geeft ons richting en helpt ons bij het maken van keuzes.

04 juli 2017

Agile, een waardevolle hype

Nieuwsbericht: Agile, een waardevolle hype

De één plant zijn vakantie vooraf volledig in detail, de ander weet alleen de bestemming en gaat het avontuur aan. Dat laatste zou je Agile kunnen noemen. Agile is een nieuwe trend in het bedrijfsleven, die bij onze relaties al tot mooie successen heeft geleid.