Actueel

Nieuws en ontwikkelingen van ons en uit de markt

14 februari 2019

Let's Progress: uniek evenement voor de letselschadebranche

Nieuwsbericht: Let's Progress: uniek evenement voor de letselschadebranche

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert Q-Consult Progress Partners een nieuw event voor de letselschadebranche: Let’s Progress. In 7 x 18 minuten vertellen inspirerende sprekers een verhaal dat zij met de wereld willen delen; stories worth sharing. Vooruitgang in de letselschadebranche staat in ieder verhaal centraal. Ben jij er ook bij?

18 december 2018

QCPP in MT1000-ranking bij de 25 beste organisatieadviesbureaus

Nieuwsbericht: QCPP in MT1000-ranking bij de 25 beste organisatieadviesbureaus

In de MT1000 ranking van dit jaar staan we als Q-Consult Progress Partners in de top 25 tussen de grote bureaus. Een mooie prestatie, waar wij trots op zijn. Dank klantrelaties, en dank aan al onze medewerkers. Lees hier meer over het onderzoek.

06 december 2018

Tevredenheidsonderzoek: 10 gouden tips om je te helpen!

Nieuwsbericht: Tevredenheidsonderzoek: 10 gouden tips om je te helpen!

“We zijn elke dag in contact met onze klanten, dus we weten wel wat we goed en niet goed doen”. Zonder vorm van tevredenheidsonderzoek is bovenstaande uitspraak niets meer dan een aanname. Het is belangrijk om deze vraag ook echt aan jouw stakeholders te stellen. Collega Dennis schreef een blog met daarin 10 tips die je kunnen helpen meerwaarde uit tevredenheidsonderzoeken te halen.

20 november 2018

Geen zintuig blijft onbenut bij Toyota

Nieuwsbericht: Geen zintuig blijft onbenut bij Toyota

Via ons netwerk kregen wij de unieke kans om bij Toyota op bezoek te gaan om te zien hoe zij TPS daar in de praktijk brengen. In hoeverre verschilt Toyota Deeside UK van de Toyota fabrieken in Japan? Welke rol speelt data analytics in het bedrijf? Hoe wordt er intern gecommuniceerd met medewerkers? En in hoeverre is Toyota Agile? Met een rugzak vol vragen stapten wij die ochtend de fabriek binnen. Benieuwd wat ons is opgevallen?