Lean Management training: al ruim 2.000 medewerkers getraind bij VolkerWessels

Door: QCPP  |  Datum: 01 oktober 2015

Bij de vestiging in Amsterdam van VolkerWessels is de Lean Bouwen training afgesloten met een heuglijk feit: Cees van der Plas was de 2000ste VolkerWessels deelnemer aan de door Q-Consult Progress Partners gegeven training!

Na afronding van de training die plaats vond in kantoor The Base op Schiphol zijn alle deelnemers uitgenodigd door Q-Consult Progress Partners voor een informele bijeenkomst waarbij Hedi Keizer en Remko Tieman van Q-Consult Progress Partners een certificaat aan Cees van der Plas uitreikten.

Remko licht toe: “Vanaf 2006 werken wij veel samen met VolkerWessels-ondernemingen bij de implementatie van Lean. Het trainen van medewerkers is naast het begeleiden van projecten altijd een onderdeel geweest. Om nu een certificaat voor de 2000ste deelnemer te mogen overhandigen aan een enthousiaste uitvoerder die de voordelen van Lean al ziet, is de kers op de taart. Trots ben ik op de samenwerking met bijvoorbeeld Visser & Smit Bouw en ik zie dat verbeteringen met Lean nu echt tot stand komen.”