Masterclass Never feel comfortable 19 april

Door: QCPP  |  Datum: 05 maart 2018

Waarom lukt het een aantal Japanse topbedrijven om continu te blijven verbeteren als een way of life en in het Westen vaak niet? Eén van de succesfactoren is het bewust stimuleren van mensen.

Voor veel organisaties is het een uitdaging om na een enthousiaste start deze verbeterdrive verder uit te bouwen en daadwerkelijk te borgen. Een grote uitdaging hierbij is om de vertrouwde dagelijkse gewoonten te doorbreken en menselijk talent optimaal te benutten. Wat kunnen we leren van enkele best practices?

Masterclass voor Improvement professionals

In deze nieuwe Masterclass deelt Pascal Smits, senior Lean consultant, zijn ervaringen binnen Europese en Japanse bedrijven. Observaties op de werkvloer en discussies met medewerkers en management van een aantal Japanse topbedrijven (Productie & Service) binnen de Toyota supply chain bieden geweldige inzichten op het gebied van  de borging van Continu Verbeteren.  Nederland is geen Japan, maar wat kunnen wij leren van deze unieke visie en bedrijfscultuur?

Deze interactieve masterclass geeft u inspiratie en concrete ideeën om de eerste stappen te zetten richting een way of life.

Aanmelden

Deze Masterclass zal plaatsvinden op donderdag 19 april! U bent van harte uitgenodigd. Bekijk voor meer informatie de uitnodiging hieronder: