Op naar 2018!

Door: QCPP  |  Datum: 16 december 2017

Vorige week hebben wij met collega’s het jaar alvast gezamenlijk afgesloten met onze SterQ intervisie en een heerlijk diner bij restaurant Klein Fornuis in Baarn.

De dag begon bij een van onze relaties, Frits Keij van Axell Claims, die zijn vergaderruimte voor ons ter beschikking had gesteld. Geen grote ouderwetse vergadertafel met mooie fauteuils, maar een lange smalle tafel, zodat je dicht bij elkaar zit en echt contact maakt en “oncomfortabele” stoelen, zodat je gestimuleerd wordt om ook staand te overleggen. Daar houden wij wel van!

Tijdens onze jaarlijkse SterQ intervisie voorzien wij elkaar van feedback. Waar zijn we trots op het afgelopen jaar? Waar kijken we naar uit in 2018 en waar wil ieder van ons zich nog verder in ontwikkelen? Het was een middag met waardevolle gesprekken en opbouwende ontwikkelpunten. Er was veel vertrouwen en werd veel gelachen. De middag ging dan ook moeiteloos over in een gezellige borrel, waar onder het genot van een hapje en drankje de kerstpakketten werden uitgedeeld met daarbij voor ieder een persoonlijk verhaal.

Na al die mooie woorden was het tijd om aan tafel te gaan. Onze partners sloten aan en met een groep van 30 mensen hebben we genoten van een geweldig diner bij restaurant Klein Fornuis. Iedereen had zich mooi opgedoft, er was heerlijk eten en er werd gezellig gekletst. De kerstboom stond, de lichtjes brandden en de sneeuw dwarrelde inmiddels met grote vlokken naar beneden. Een kerst zoals die hoort te zijn. Op naar 2018!