QCPP in MT1000-ranking bij de 25 beste organisatieadviesbureaus

Door: QCPP  |  Datum: 18 december 2018

De MT1000-ranking is opgesteld door het Erasmus Centre for Business Innovation in opdracht van zakenblad Management Team. Aan de hand van een jaarlijks onderzoek gehouden onder zakelijke beslissers hebben zij de beste organisatieadviesbureaus in kaart gebracht, die met hun werk de meeste impact creëren en waarde toevoegen voor de klant. In het onderzoek is gekeken naar klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Daarnaast werd aan de beslissers gevraagd om een algemene waardering te geven aan de organisatieadviesbureaus. Door het meten van beide facetten, hebben de onderzoekers niet alleen een lijst samengesteld van adviesbureaus die een sterke reputatie in de markt genieten, maar die ook hoog gewaardeerd worden voor de kwaliteit van hun dienstverlening.

In de MT1000 ranking van dit jaar staan we als Q-Consult Progress Partners in de top 25 tussen de grote bureaus. Wij zijn onze klanten enorm dankbaar voor deze mooie waardering en gaan trots het nieuwe jaar in!

“Wij zij heel trots op ons mooie bedrijf en deze notering. En we gaan door met continu verbeteren van resultaten en plezier voor en met onze relaties.” aldus Remko Tieman.

Lees op consultancy.nl meer informatie over het onderzoek of bekijk de MT-1000 ranking.