QCPP lanceert samen met Canon Production Printing een nieuw concept

Door: QCPP  |  Datum: 11 april 2019

Terugvallen of vasthouden aan oude gewoontes ligt voor ieder bedrijf op de loer. Toch wil jij het graag anders doen in jouw werk. Maar hoe? Een vraag die wij veelvuldig horen. Daarom hebben wij samen met Canon Production Printing Netherlands een nieuw concept ontwikkeld om het continu verbeteren op de werkvloer te brengen en borgen. Canon Production Printing Netherlands heeft met ons hun factory-of-the-future naar een hoog niveau gebracht.

Het concept Quick & Easy Kaizen™ maakt het mogelijk voor medewerkers om (over afdelingen en zelfs vestigingen heen) met elkaar continu te verbeteren. Alle medewerkers doen mee om samen elke dag een stapje te verbeteren in hun activiteiten, processen, samenwerking en veiligheid. Co-creatie en innovatie staan centraal. Wij zijn enorm trots op het resultaat dat we bij Canon Production Printing Netherlands hebben behaald en hebben daarom besloten om samen met hen dit concept ook bij andere manufacturing bedrijven te introduceren.

Quick & Easy Kaizen™ is meer dan een tool. Het concept focust op gedrag, cultuur, en organisatie bij het implementeren in het dagelijkse proces op de werkvloer. Daarnaast gebruikt Quick & Easy Kaizen visual management als een van de belangrijkste principes, wat zorgt voor effectievere borging en betere communicatie. Quick & Easy Kaizen™ valt onder ons opleidingslabel LearninQ. Kijk voor meer informatie:

Meer informatie over Quick & Easy Kaizen

Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer weten? Stuur ons dan een berichtje met jouw contactgegevens. Binnenkort organiseren wij een rondleiding bij Canon Production Printing Netherlands, waar je het concept met eigen ogen kan zien en ervaren.