Koffie, krant en Q-Consult - Lees hier The Daily Progress

Door: QCPP  |  Datum: 18 april 2017

Binnen Q-Consult is verandering een constante en de afgelopen periode is er veel bij ons veranderd. We willen graag het belangrijkste nieuws met je delen. Het is alleen zoveel, dat het nooit in een nieuwsbrief zou passen.

Dus wat doe je dan? Sociale media? Radiospotjes? Podcasts? Wij wilden liever wat anders. En omdat je je tegenwoordig meer onderscheidt door voor ‘retro’ te kiezen dan voor moderne middelen, hebben we gekozen voor het maken van een krant. Dat is immers het medium dat beschouwt, becommentarieert, relativeert en vooral informeert. Het is weer eens wat anders!

En wat willen wij dan met jullie delen? Of waar valt in deze krant allemaal over te lezen? Nieuwe eigenaren en een nieuwe bedrijfsnaam. Een nieuw pand en een nieuw Manifesto. Maar wat wij nog veel belangrijker vinden is je te vertellen over de kern van ons bedrijf: onze loyale klanten! Jullie zorgen ervoor dat wij ons blijven ontwikkelen. En ontwikkeling is waar wij voor staan. Het boeken van vooruitgang bij én met onze klanten!

Wij hopen dat je The Daily Progress met plezier zult lezen. Het is niet alleen leuk, je steekt er ook nog eens wat van op. En als je dan ook nog meedoet aan onze Spot the Q-prijsvraag (voorpagina, onderaan) maak je kans op een fantastische prijs.

The Daily Progress lezen

Heel veel leesplezier!

Marc de Jongh, Remko Tieman en Arjan Loonstra