Tennis traditie geboren

Door: QCPP  |  Datum: 10 oktober 2016

Sinds 2004 werken we met de Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV) samen aan het verbeteren van de kwaliteit van de letselschaderegeling in Nederland. Letselschade is een miljoenenbusiness, sterker nog, er gaat circa 1 miljard euro per jaar in om. Jaarlijks worden zo’n 50.000 letselschades gemeld bij WA-verzekeraars. Van hondenbeet tot whiplash, van botbreuk tot dwarslaesie.

Van 1998, het jaar van oprichting van de het PIV, tot en met 2016 was Theo Kremer het gezicht van letselschade in Nederland. Een flamboyante Bourgondiër met heel veel expertise en hart voor zijn werkgebied. Een relatieman pur sang, altijd bezig met het bouwen van bruggen en verbinden van spelers in de branche om vooruitgang te boeken.

In al deze jaren heeft Theo ons veel vertrouwen geschonken en kansen geboden. Mede daardoor hebben we ons ontwikkeld tot een partner voor verzekeraars, brancheorganisaties, advocatenkantoren en expertisekantoren in de letselschade. Wij zien onszelf nu graag als verbindende speler in de branche, in de traditie van Theo Kremer.

Theo hield ervan tijdens een goede lunch of diner nieuwe plannen te bedenken en te filosoferen over de toekomst. Daar kwamen altijd mooie projecten uit. Benchmarken van schadelast, meten van klanttevredenheid onder letselschade slachtoffers, het verbeteren van toezicht op verzekeraars, optimaliseren van de behandeling van letselschades. En tijdens die etentjes spraken we ook veel over andere interesses van Theo. Zo was hij een fanatiek tennisser tot het moment dat zijn tennispartners het bijltje er bij neerlegden.

Wat lag er dus meer voor de hand dan het organiseren van een tennistoernooi ter ere van zijn afscheid? Op 22 september 2016 was het eerste Theo Kremer Tennis Tournament (TKTT) een feit. Op het prachtige tennispark van de BLTC in Baarn stonden 30 enthousiaste deelnemers met elkaar op de baan. Chris van Dijk van advocatenkantoor Kennedy van der Laan werd gekroond tot de eerste winnaar van het TKTT. Peter van den Bedem van Van Ameyde ontving de aanmoedingsprijs als grootste talent van de groep beginnende tennissers.

Een traditie is geboren. In september 2017 gaat het tweede TKTT plaatsvinden.