Kwaliteitskring Midden West Brabant - DA + Agile Scrum

Door: QCPP  |  Datum: 02 april 2019

Voor de Kwaliteitskring Midden West Brabant organiseert Q-Consult Progress Partners op dinsdag 2 april een bijeenkomst in het thema “In Progress” met 2 onderwerpen:

  1. Effectief communiceren en snel inspelen op veranderingen met Agile en Daily Scrum als visueel managementsysteem

De Agile principes vormen de basis van de wendbare organisatie, met Daily Scrum als praktische toepassing. Daily Scrum – het kort-cyclisch managen van het werk – helpt op alle niveaus om overzicht te creëren, focus te houden op waardetoevoegende activiteiten, en snel te kunnen bijsturen bij afwijkingen, terwijl verantwoordelijkheden en verwachtingen duidelijk worden vastgelegd.

In de workshop laten we zien wat de Agile-gedachte inhoudt en hoe u de Daily Scrum kunt toepassen in uw eigen organisatie.

  1. Complexiteit de baas. Data Analytics en KPI’s voor de next step in beheersing van kwaliteit en processen.

In de workshop neemt Jan Telman u met voorbeelden en dialoog mee in de wereld van Data Analytics en de challenges die bedrijven ondervinden. U neemt verschillende invalshoeken en praktische implementatietips, bijvoorbeeld over het inrichten van dashboards, mee uit deze workshop. Hierdoor kun u als kwaliteitsmanager beter adviseren over de next step in uw organisatie!

Lees er alles over via onderstaande link en meld je aan!

https://www.kmwb.nl/index.mchil?page=themabijeenkomst-in-progress-2019&show=event&event=themabijeenkomst-in-progress-2019&id=4035068553154442083