Kwaliteitskring Twente - Agile & Scrum workshop

Door: QCPP  |  Datum: 12 maart 2019

Dit jaar organiseert Q-Consult Progress Partners voor het eerst een bijeenkomst in het jaarprogramma van de Kwaliteitskring Twente. We starten met een introductieworkshop over Agile en Scrum op dinsdag 12 maart 2019.

In deze workshop worden de deelnemers meegenomen in de Agile-filosofie met de principes en waarden. We bespreken samen hoe iedereen de principes en waarden in hun dagelijkse werk kan toepassen. Hierna wordt de methodiek Scrum met de verschillende rollen, lijstjes en bijeenkomsten besproken. Scrum brengen we daarna samen in de praktijk zodat de deelnemers de positieve effecten van kort cyclisch werken en opleveren ervaren. Na dit actieve en leuke gedeelte vormen we samen in een dialoog een beeld over de mogelijke toepassing van Scrum in de organisaties van de deelnemers.

Lees er alles over via onderstaande link en meld je aan!

https://www.kwaliteitskringtwente.nl/index.mchil?page=kkt-bijeenkomst%2Fworkshop-agile-en-scrum-introductie-bij-rijksmuseum-twenthe&show=event&event=kkt-bijeenkomst%2Fworkshop-agile-en-scrum&id=4034971796147975011