Ronde tafel Agile & Scrum voor HRM

Door: QCPP  |  Datum: 23 november 2017

Op donderdag 23 november organiseren wij een ronde tafel met als thema Agile & Scrum voor HR in de maakindustrie, process en infra branches.

Hoe bereid je medewerkers voor op een flexibelere manier van werken? Hoe bind je de nieuwe generatie medewerkers? Agile en Scrum zijn een gewilde en moderne manier van samenwerken. Binnen het vakgebied Human Resources wordt Agile en Scrum steeds vaker toegepast. Een interessante beweging waarin veel organisaties nog zoekende zijn. Mensen in Agile organisaties werken anders met elkaar samen en communiceren anders dan in traditionelere organisaties. Het sparren met vakgenoten hierover blijkt erg waardevol.

Wat is een Agile mindset? Hoe kan ik Agile werken en Scrum toepassen binnen mijn werk? En welke rol kan ik vanuit HR hebben in Agile transformatietrajecten binnen een organisatie? Tijdens de ronde tafel zullen we hier antwoord op geven en sparren we met vakgenoten over hoe je als HR manager, business partner, of medewerker hier effectief een rol in kan spelen. Kortom, een leerzame maar ook praktische middag!

Met een aantal branchegenoten zullen we donderdag 23 november op ons kantoor in Waardenburg van 15.00 tot 19.00 uur samen met dit thema aan de slag gaan onder het genot van een hapje en een drankje. Wij zullen deze bijeenkomst gastheer zijn en een aansprekende presentatie houden met ook voorbeelden uit de HR. Daarnaast zullen we vooral ook samen discussiëren over de specifieke vraagstukken voor HR.

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan hieronder aan.

Aanmelden