Ronde tafel Agile & Scrum voor Marketing Communicatie

Door: QCPP  |  Datum: 25 januari 2018

Op donderdag 25 januari 2018 organiseren wij een ronde tafel met als thema Agile & Scrum voor Marketing en Communicatie.

Agile en Scrum zijn een gewilde en moderne manier van samenwerken. Binnen het vakgebied Marketing & Communicatie wordt Agile en Scrum steeds vaker toegepast. Een interessante beweging waarin veel organisaties nog zoekende zijn. Mensen in Agile organisaties werken anders met elkaar samen en communiceren anders dan in traditionelere organisaties. Het sparren met vakgenoten hierover blijkt erg waardevol.

Wat is een Agile mindset? Hoe communiceer je in een Agile organisatie? En hoe kan ik Agile werken en Scrum toepassen binnen marketing/communicatie?
Tijdens de ronde tafel zullen we hier antwoord op geven en sparren we met vakgenoten over hoe je als marketing/communicatie manager, medewerker of business partner hier effectief een rol in kan spelen. Kortom, een leerzame maar ook praktische middag!

Met een aantal branchegenoten zullen we donderdag 25 januari op ons kantoor in Waardenburg van 15.00 tot 19.00 uur samen met dit thema aan de slag gaan onder het genot van een hapje en een drankje. Wij zullen deze bijeenkomst gastheer zijn en een aansprekende presentatie houden met ook voorbeelden uit de Marketing en Communicatie. Daarnaast zullen we vooral ook samen discussiëren over de specifieke vraagstukken voor Marketing en Communicatie.

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan hieronder aan.

Aanmelden