Rondetafel 4 nieuwe manieren voor betere prestaties

Door: QCPP  |  Datum: 23 mei 2019

Op donderdag 23 mei organiseren wij een rondetafel met als thema 4 nieuwe manieren voor betere prestaties. Zijn jouw dagen ook gevuld met operationele afstemming en troubleshooting? Kom je er niet aan toe om concreet aan de slag te gaan met het structureel verbeteren van prestaties en meer betrokken medewerkers? Dan is deze rondetafelbijeenkomst zeker de moeite waard.

Met een aantal branchegenoten zullen we donderdag 23 mei op ons kantoor in Waardenburg van 14.00 tot 19.00 uur samen met dit thema aan de slag gaan onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de rondetafel gaan we in op vier concrete methoden die leiden tot effectievere communicatie, optimaal gebruik van data en een breder gedragen verbetercultuur met meer betrokken medewerkers. Kortom, een leerzame maar ook praktische middag! Wij zullen deze bijeenkomst gastheer zijn en een aansprekende presentatie houden met praktijkvoorbeelden. Daarnaast is er ruimte om uw eigen casus in te brengen en zullen we vooral ook samen sparren en discussiëren.

Wij hebben voor deze bijeenkomst in totaal 12 plaatsen beschikbaar. Mocht je erbij willen zijn (alleen of samen met een collega of andere relatie), meld je dan snel aan!

Aanmelden