Agenda

04 september 2018

Black Belt training

Nieuwsbericht: Black Belt training

Zoekt u naar een manier om het maximale uit bedrijfsprocessen en de medewerkers te halen? Altijd al de voorspelbaarheid van uw bedrijfsprocessen willen beheersen? LearninQ biedt u een interactieve 8-daagse Black Belt Training Lean Six Sigma, die praktisch en interactief van aard is. Leer hoe u als expert op het gebied van Lean en Six Sigma complexe en multidisciplinaire programma’s kunt begeleiden en coördineren met Human Dynamics als belangrijke factor.

14 september 2018

Kennissessie Agile

Nieuwsbericht: Kennissessie Agile

Herken je dit in jouw organisatie: lange doorlooptijden, te veel documenten, trage besluitvorming en/of te weinig flexibiliteit? Wees gerust, je bent niet de enige met deze problemen. Hoe ga je deze uitdagingen te lijf? Agile biedt mogelijkheden. Geef jij leiding aan een verandering en wil je meer weten over praktische Agile tools? En hoe Agile zich verhoudt tot Lean? Schrijf je dan nu in voor een van onze gratis kennissessies.

18 september 2018

8-daagse Lean Six Sigma Green Belt

Nieuwsbericht: 8-daagse Lean Six Sigma Green Belt

LearninQ biedt u een intensieve 8-daagse Green Belt Training Lean Six Sigma, die praktisch en interactief van aard is. Vanuit de theorie gaat u direct aan de slag met opdrachten, praktijksimulaties en eigen ingebrachte cases.

01 november 2018

Masterclass Never feel comfortable

Nieuwsbericht: Masterclass Never feel comfortable

Deze interactieve masterclass geeft u inspiratie en concrete ideeën om de eerste stappen te zetten richting een way of life. Meld je aan vóór 1 augustus en ontvang een vroegboekkorting.