Agenda

23 mei 2019

Rondetafel 4 nieuwe manieren voor betere prestaties

Op donderdag 23 mei organiseren wij van 14.00 tot 19.00 uur een rondetafel met als thema 4 nieuwe manieren voor betere prestaties. Zijn jouw dagen ook gevuld met operationele afstemming en troubleshooting? Kom je er niet aan toe om concreet aan de slag te gaan met het structureel verbeteren van prestaties en meer betrokken medewerkers? Dan is deze rondetafelbijeenkomst zeker de moeite waard.

28 mei 2019

Congres Let's Progress

Nieuwsbericht: Congres Let's Progress

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseert Q-Consult Progress Partners een nieuw event voor de letselschadebranche: Let’s Progress. In 7 x 18 minuten vertellen inspirerende sprekers een verhaal dat zij met de wereld willen delen. Vooruitgang in de letselschadebranche staat in ieder verhaal centraal. Ben jij er ook bij? Meld je aan vóór 3 mei! Deelname wordt gewaardeerd met 2 PE-punten.

06 juni 2019

Workshop Performance Behaviour

Op donderdag 6 juni organiseren wij een workshop Performance Behaviour. Merk jij dat medewerkers toch terugvallen in oude patronen terwijl de systemen zijn geoptimaliseerd, overlegstructuren aangepast en KPI’s veranderd? En dat dagelijks verbeteren niet tot stand komt? Dan is deze workshop zeker de moeite waard.