Agenda

01 maart 2018

Yellow Belt training

Nieuwsbericht: Yellow Belt training

Voor iedereen die de basiskennis wil ontvangen van de Lean Six Sigma filosofie. Binnen organisaties lopen veel verbetertrajecten op diverse vlakken van de organisatie. Het Lean en Six Sigma gedachtegoed speelt hier vaak een grote rol. Deze training sluit goed aan bij de personen die de beginselen van de Lean Six Sigma verbetertrajecten onder de knie willen krijgen.

02 april 2018

Lean Expert training

Nieuwsbericht: Lean Expert training

Richt u zich op complexe multidisciplinaire verbeteringen? Bent u als manager verantwoordelijk voor de implementatie van een Lean verbeterprogramma? Zoekt u naar uw next step op het gebied van Lean? LearninQ biedt u een intensieve 6-daagse Lean Expert training aan, die praktisch en interactief van aard is. Daag uzelf uit om uw reeds aanwezige Lean basiskennis en vaardigheden te verdiepen.

04 september 2018

Black Belt training

Nieuwsbericht: Black Belt training

Zoekt u naar een manier om het maximale uit bedrijfsprocessen en de medewerkers te halen? Altijd al de voorspelbaarheid van uw bedrijfsprocessen willen beheersen? LearninQ biedt u een interactieve 8-daagse Black Belt Training Lean Six Sigma, die praktisch en interactief van aard is. Leer hoe u als expert op het gebied van Lean en Six Sigma complexe en multidisciplinaire programma’s kunt begeleiden en coördineren met Human Dynamics als belangrijke factor.