Auditing and supervision

Ons DNA is ‘Audits die ontwikkelen’! Omdat wij ervan overtuigd zijn dat audits bijdragen aan een continue groei en ontwikkeling van jouw organisatie, hebben wij in 2015 auditlabel CheQ opgericht.

Wil je ook ontwikkeling in audits?

CheQ kijkt verder dan het papiertje met de normen en focust niet op het zetten van vinkjes in een checklist. CheQ auditoren streven naar ontwikkeling, elke dag een stukje beter! Door het benoemen van vooral positieve punten en ontwikkelpunten haal je meer uit een audit. De auditoren van CheQ houden hun ogen open en voorzien je van praktische tips hoe je verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Deze waardevolle feedback kan je gebruiken om jouw beleid of plannen te bevestigen of juist bij te sturen.

Meer weten over onze Lean audit, dossieraudits, procesaudits, digitale audittools, keurmerkaudits, of benchmarks? Kijk op www.cheq.nl of neem direct contact op met Machiel Goudswaard.

Kwaliteitsmanagement en ISO 9001:2015

Is jouw organisatie op zoek naar een partij die je kan helpen op weg naar een ISO 9001 certificering? Of wil je als kwaliteitsmanager weten welke wijzigingen in de nieuwe ISO 9001 van belang zijn voor jouw organisatie? De ISO 9001:2015 Quick Scan geeft je een goed beeld van jouw organisatie en toont je welke aandachtspunten er nog zijn om aan de ISO-norm te voldoen. Op die manier weet je wat je nog moeten oppakken voordat de officiële certificerende instelling de audit afneemt.