Training and development

Investeren in het continu verbeteren van een organisatie betekent investeren in de ontwikkeling van mensen. Medewerkers bepalen immers het resultaat, niet de tools & technieken. Omdat wij training en ontwikkeling van mensen zo belangrijk vinden, hebben wij hiervoor een apart label opgericht: LearninQ.

Geen eenmalige kennisimpuls, maar borgen van ontwikkeling van medewerkers

Wij vertalen de opleidingsbehoefte naar een trainingsprogramma dat aansluit op jouw medewerkers en bedrijfssituatie. Zowel open trainingen als incompany trainingen behoren tot de mogelijkheden. Wil je de ontwikkeling van jouw medewerkers op een goede manier borgen? Wij helpen je bij het opzetten van een integraal opleidingshuis.

Trainen is beleven

Een training levert veel energie en enthousiaste ideeën op. Hoe komen we van papier naar de praktijk en zorgen we dat deze training geen eenmalige kennisimpuls was? Omdat wij het belangrijk vinden dat je de opgedane kennis ook in de praktijk kan toepassen, werken wij met concrete voorbeelden, oefeningen en simulaties tijdens onze trainingen en bieden wij nazorg aan. Waar mogelijk trainen wij het liefst op de Gemba.

Welke opleidingen, trainingen en workshops bieden wij? Kijk voor ons opleidingsaanbod op www.learninq.nl