Ik ben de beste vakvrouw of –man van de letselschadebranche!

Kunt u dit over uzelf zeggen? Of twijfelt u nog enigszins? Met de GBL Challenge kunt u die twijfel voorgoed wegnemen. U gaat de strijd aan met uw vakgenoten in een online omgeving waarin u in een halfuur tijd 8 realistische letselschadezaken behandelt. Net als in het echte leven is de werkdruk hoog en moet u in korte tijd de juiste beslissingen nemen. Wie dit het best doet, scoort op klanttevredenheid, doorlooptijd en kosten.

Letselschade is natuurlijk geen spelletje. Dat is de reden dat de inhoud van de cases in de GBL Challenge samen met letselschadespecialisten is ontwikkeld. Uit een groot aantal letselschadezaken heeft een werkgroep 8 waargebeurde cases geselecteerd die het uiterste vergen van uw kennis en kunde. Iedere zaak heeft zijn specifieke uitdagingen. U dient de zaken niet alleen uit elkaar te houden, u dient ook de juiste beslissingen te nemen op het juiste moment, zodat de zaak zich goed ontwikkelt voor alle belanghebbenden. Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers in november? Lees hier een interview met twee deelnemers.

GBL Challenge

Hoe kan ik deelnemen?

Een aantal keer per jaar organiseren wij de GBL Challenge speelmaand. Gedurende de speelmaand kunt u de GBL Challenge online aangaan, vanachter uw bureau of thuis op de bank. Wanneer u maar wilt. Doordat u herhaaldelijk speelt, kunt u uw score optimaliseren. Uw beste score wordt opgeslagen en vergeleken met uw vakgenoten. Aan het einde van de maand maken we de stand op. De top 10 wordt gepubliceerd en de nummers 1 tot en met 3 worden natuurlijk op gepaste wijze geëerd.

Aanmelden

Interesse in de GBL Challenge? Neem dan contact met ons via onderstaande knop. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Tot 20 mensen EUR 150,- per persoon, daarboven op aanvraag.

Contact