Quick & Easy Kaizen

Mensen willen wel verbeteren, maar vallen vaak snel terug in oude gewoontes. Het continu verbeteren komt hierdoor niet echt van de grond en blijft vooral gekoppeld aan projecten bij enkele mensen. Daarnaast kost het doorvoeren van verbeteringen veel tijd en gaat het moeizaam. Veel medewerkers hebben een gevoel van gelatenheid; waarom zoveel moeite doen als het toch niets oplevert? Hoe kun je deze situatie doorbreken? Hoe kun je elkaar inspireren en het talent van medewerkers maximaal inzetten? Wij maken de filosofie achter Kaizen – het continu verbeteren – praktisch, relevant, en zichtbaar voor iedereen in de organisatie.

Praktisch en zichtbaar continu verbeteren

Met de Quick & Easy Kaizen methode wordt op een praktische en toegankelijke manier het talent en de creativiteit van jouw medewerkers aangesproken om voortdurend verbeteringen te realiseren, te borgen, en met elkaar te delen. Deze bewezen methode zorgt voor inspiratie, bevlogenheid en teamspirit; een belangrijke basis voor duurzame verbetering en succes.

Quick & Easy Kaizen brengt en borgt veiligheid en continu verbeteren op de werkvloer! Wil jij ook een bedrijfscultuur waarin alle medewerkers meedoen om samen elke dag een stapje te verbeteren in hun activiteiten, processen, samenwerking en veiligheid?

Met een groep van 6 tot 8 personen kun je met jouw collega’s kennismaken met de Quick & Easy Kaizen methodiek. Door een positiebepaling, een dag training op de Gemba en een roadmapsessie krijg je een goed beeld hoe je in jouw eigen bedrijf aan de slag kunt gaan met Quick & Easy Kaizen. Wij streven naar fun in het continu verbeteren – als een way of life bij alle medewerkers in de maakindustrie. Vraag de positiebepaling aan via quickeasy@learninq.nl om te zien of Quick & Easy Kaizen ook voor jouw bedrijf geschikt is.

Wat zijn de voordelen van Quick & Easy Kaizen?

  • Laagdrempelig en effectief uitvoeren, delen en borgen van verbeteringen
  • Inspireren en motiveren door samen zichtbaar te verbeteren
  • Mensen kijken bewuster naar hun dagelijkse werkplek en werkwijze
  • Creativiteit van alle medewerkers wordt maximaal benut
  • Continu verbeteren als way of life op de werkvloer; betere prestaties en hogere veiligheid
  • Quick & Easy Kaizen is een initiatief van ons opleidingslabel LearninQ en Canon Production Printing Netherlands

Meer weten over Quick & Easy Kaizen? Bekijk hieronder de brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.

Brochure Quick & Easy Kaizen