Arjan Loonstra

“Met talent, passie en humor komen goede resultaten binnen handbereik.”

Ik ben een allrounder, altijd geïnteresseerd in vernieuwing en ontwikkeling. Ik gebruik mijn creativiteit en bevlogenheid om mensen te inspireren, enthousiasmeren en organisaties te verbeteren. Daarbij hanteer ik een coachende leiderschapsstijl en kan ik me niet bedwingen mijn eigen mening naar voren te brengen om anderen te prikkelen.

In de loop van mijn carrière als management consultant heb ik in diverse markten gewerkt, waaronder de grafische sector, telecom, papier- en kartonindustrie. In de afgelopen tien jaar ben ik gegrepen door de letselschadebranche. De belangentegenstellingen en de oplossingen die daarvoor worden gezocht, boeien mij enorm.

Samen met opdrachtgevers en collega’s ontwikkel ik -vaak vernieuwende- projecten om partijen bij elkaar te brengen, de processen in de keten te optimaliseren. Mijn kennis van auditing, keurmerkontwikkeling, procesoptimalisatie en performance management komt daar uitstekend van pas.

Maar buiten dat neem ik vooral mezelf mee. Een mensgerichte, open persoon die geen blad voor de mond neemt. Daarmee probeer ik een hoger doel te bereiken: het ontwikkelen van anderen en mijzelf.