Bianca Dorré – Gerritsen

"Met de juiste talenten op de juiste plek bereik je het beste resultaat"

Bianca Dorré – Gerritsen

Bianca Dorré – Gerritsen
HR Consultant

06 30 99 23 24
bianca.dorre@qcpp.nl

Zowel sportief, privé als zakelijk ben ik ambitieus en op zoek naar uitdagingen. Mijn werkende en sportieve leven en mijn gezinsleven lopen naadloos in elkaar over en dat geeft een mooie dynamiek en veel energie. Ik ben bijvoorbeeld amateur triatleet en hou daarnaast ook van bourgondische gezellige avonden met vrienden en van het ontdekken van de wereld tijdens korte en langere vakanties. Veelzijdig, energiek, zorgzaam, verbindend en ambitieus vat het goed samen.

Een combinatie van eigenschappen die ik in mijn werk inzet op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren om zo de prestaties van mensen en teams naar een hoger niveau te brengen. In mijn rol als HR-manager/consultant heb ik inmiddels de nodige ervaring met het in beeld brengen van talenten van mensen en het inzetten van deze talenten in de werkomgeving.

Ik daag uit en stimuleer mensen om te ontdekken wat hun drijfveren zijn in wat ze doen en wat hen gelukkig maakt, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast faciliteer ik teams in het verbeteren van hun samenwerking door ze kennis te laten maken met elkaars talenten en de combinatie van al deze talenten in te zetten in het team. Dit doe ik bijvoorbeeld door teams mee te nemen in de werkwijze binnen de topsport zoals Rugby.

Bij QCPP vul ik onze professionals op gebied van procesoptimalisatie aan met mijn specifieke expertise: de menselijke- en teamfactor. Door het combineren van de procesverbeteringen met succesvolle teams, bestaande uit gemotiveerde medewerkers die beter op elkaar zijn ingespeeld, draag ik bij aan het vergroten van het succes van de organisaties waar wij voor werken.