Dennis van Es

“Resultaten behalen door een menselijke aanpak waarin we samenwerken: daar geloof ik in.”

Dennis van Es

Dennis van Es
Consultant, Trainer & Auditor

06 20 95 60 55
dennis.van.es@qcpp.nl

In mijn vak draag ik een menselijke aanpak uit. Oplossingen die opgedragen worden, zullen geen langdurig resultaat opleveren. Ik werk dus met medewerkers op de vloer samen om te kijken wat past (en wat niet) en maak een vertaalslag naar het management. En vice versa. Door deze bruggen te slaan, zal er kritisch gekeken kunnen worden naar complexe vraagstukken; iets waar ik mensen en organisaties met passie mee help.

Ondanks mijn focus op de zachte kant van een organisatie, geloof ik sterk in concrete en meetbare resultaten. Zonder objectieve sturingsinformatie kunnen mensen en organisaties niet reflecteren, leren en verbeteren. Daarnaast behoud ik een helikopter view, schat ik risico’s in en kan ik snel een algehele samenhang schetsen.

Het toepassen van trucjes is iets waar ik niet in geloof; bij elk mens en elke organisatie hoort een andere aanpak om samen tot het gewenste resultaat te komen. Eén ding komt echter wel altijd terug: resultaat bereik je door vertrouwen te hebben in elkaar en hierop voort te bouwen.