Met wie werken wij samen?

Wat onze klanten zeggen

De afgelopen jaren werkten wij met veel mooie bedrijven en mensen samen. Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met Q-Consult Progress Partners? Wij laten hen graag aan het woord.

06 juni 2017

Partnership resulteert in een goed werkend team Van Ameyde

Nieuwsbericht: Partnership resulteert in een goed werkend team Van Ameyde

Met een brede glimlach kijkt Ronald van Sechel, manager operations Van Ameyde Services, mij aan wanneer ik hem vraag waar hij het meest trots op is van ons project. “Jou, het team, het MT!” Die trots is te voelen.

24 mei 2017

Disc geeft Gispen kleur

Nieuwsbericht: Disc geeft Gispen kleur

Met de een kan je lezen en schrijven, met de ander gaat het heel stroef. Miscommunicatie kan leiden tot onbegrip, frustratie, boze collega’s, ontevreden klanten of achterblijvende resultaten. Het is dus de moeite waard je te verdiepen in de communicatiestijl van een ander. DISC® helpt hierbij.

21 april 2017

Lean en Agile bij Canon Océ

Nieuwsbericht: Lean en Agile bij Canon Océ

Océ wilde veranderen om een stap te zetten naar efficiënter werken en een hoger niveau van continu verbeteren te bereiken. Daarom zijn ze samen met ons het Lean en Agile-traject gestart. Niet alleen qua werkmethodes maar juist ook op het vlak van organisatie, cultuur en gedrag. Lees hier meer.

18 maart 2017

Succesvolle Kick-off Turn Around meeting met 100 contractors

Nieuwsbericht: Succesvolle Kick-off Turn Around meeting met 100 contractors

Het moest veilig gebeuren: De Turn Around bij Olieraffinaderij Gunvor Antwerpen. Om hiervoor te zorgen heeft Q-Consult Progress Partners een teambuildingdag georganiseerd. Centraal deze dag stonden: kennismaking, informatie uitwisselen, communicatie en samenwerking.

17 december 2016

Tot 2 keer toe een doorlooptijdverkorting van een half jaar met Scrum bij Isaladelta

Nieuwsbericht: Tot 2 keer toe een doorlooptijdverkorting van een half jaar met Scrum bij Isaladelta

Hoe zorg je voor een aanzienlijke doorlooptijdverkorting in een groot complex civiel bouwproject? Samen met Isaladelta zijn we twee keer deze uitdaging aangegaan. Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt? Lees hier hoe wij met behulp van Scrum een optimale planning hebben weten te realiseren.