Met wie werken wij samen?

Wat onze klanten zeggen

De afgelopen jaren werkten wij met veel mooie bedrijven en mensen samen. Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met Q-Consult Progress Partners? Wij laten hen graag aan het woord.

15 augustus 2017

K2: Coldenhove naar grote hoogte!

Nieuwsbericht: K2: Coldenhove naar grote hoogte!

Ruim 4 jaar geleden gingen we samen met Coldenhove een ambitieus traject in. Het kreeg de naam K2, naar de symboliek van deze 8611 meter hoge bergtop. Inmiddels is die top in zicht: dit voorjaar hebben we samen geconstateerd dat de roadmap is voltooid en het K2 base camp succesvol is ingericht. Lees hier de behaalde successen.

16 juli 2017

Nog veel winst te behalen in schadedossiers

Nieuwsbericht: Nog veel winst te behalen in schadedossiers

“Ik tref QCPP bij de audit bij Hofmans, bij de GBL-game en ‘gewoon’ in de branche.” Een interview met Annemiek van Reenen, adjunct directeur Hofmans Letselschade in Amsterdam, voorzitter van het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS), lid van het Platform Overleg van de Letselschade Raad en vicevoorzitter van de Nederlandse Letselschade Experts (NLE).

06 juni 2017

Partnership resulteert in een goed werkend team Van Ameyde

Nieuwsbericht: Partnership resulteert in een goed werkend team Van Ameyde

Met een brede glimlach kijkt Ronald van Sechel, manager operations Van Ameyde Services, mij aan wanneer ik hem vraag waar hij het meest trots op is van ons project. “Jou, het team, het MT!” Die trots is te voelen.

24 mei 2017

Disc geeft Gispen kleur

Nieuwsbericht: Disc geeft Gispen kleur

Met de een kan je lezen en schrijven, met de ander gaat het heel stroef. Miscommunicatie kan leiden tot onbegrip, frustratie, boze collega’s, ontevreden klanten of achterblijvende resultaten. Het is dus de moeite waard je te verdiepen in de communicatiestijl van een ander. DISC® helpt hierbij.

21 april 2017

Lean en Agile bij Canon Océ

Nieuwsbericht: Lean en Agile bij Canon Océ

Océ wilde veranderen om een stap te zetten naar efficiënter werken en een hoger niveau van continu verbeteren te bereiken. Daarom zijn ze samen met ons het Lean en Agile-traject gestart. Niet alleen qua werkmethodes maar juist ook op het vlak van organisatie, cultuur en gedrag. Lees hier meer.