Met wie werken wij samen?

De afgelopen jaren werkten wij met veel mooie bedrijven en mensen samen. Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met Q-Consult Progress Partners? Wij laten hen graag aan het woord.

Onze cassussen

Toon casussen in:

11 april 2019

Kort cyclisch verbeteren met Agile/Scrum geeft medewerkers Neenah Coldenhove energie

Nieuwsbericht: Kort cyclisch verbeteren met Agile/Scrum geeft medewerkers Neenah Coldenhove energie

Neenah Coldenhove werkt al een aantal jaar samen met Q-Consult Progress Partners aan de implementatie van de Lean Six Sigma-filosofie. De omgeving van de papierindustrie verandert in een hoog tempo en dat vraagt niet alleen om efficiëntie, maar ook om verbeteringen en veranderingen sneller door te voeren. Daarom is QCPP samen met de interne greenbelts begonnen met het implementeren van Agile en Scrum.

Lees het bericht
20 januari 2019

Review reserveringspolitiek bij Baloise

Nieuwsbericht: Review reserveringspolitiek bij Baloise

Na reviews bij een aantal Nederlandse verzekeraars, kwamen we in contact met de Belgische verzekeraar Baloise. Zij verzochten ons vanuit de Belgische regelgeving en de reserveringspolitiek van Baloise een deel van hun lopende dossierbestand te reviewen.

Lees het bericht
10 januari 2019

De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Nieuwsbericht: De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Al sinds 2003 voeren wij audits uit bij WA-verzekeraars op de kwaliteit van de letselschadebehandeling. Vanaf 2012 worden ook belangenbehartigers door ons bezocht. Het Platform van De Letselschade Raad nodigde ons uit om het beeld dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen van de letselschadebranche te presenteren in hun overleg van 13 december 2018. Lees hier naar welke regels de best presterende organisaties leven.

Lees het bericht
31 oktober 2018

Gestructureerd en versneld innoveren met LSM bij Breman Installatiegroep

Nieuwsbericht: Gestructureerd en versneld innoveren met LSM bij Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep ziet een groeiende vraag naar de levering van energiepositieve installatieconcepten, die ervoor moeten zorgen dat gebouwen meer energie opleveren dan dat ze verbruiken. Om dit te kunnen realiseren is het van belang dat Breman voortdurend innoveert. Samen met Breman zijn wij aan de slag gegaan om het proces van innovatie te structureren en versnellen met behulp van de Lean Startup methode (LSM).

Lees het bericht