Met wie werken wij samen?

Wat onze klanten zeggen

De afgelopen jaren werkten wij met veel mooie bedrijven en mensen samen. Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met Q-Consult Progress Partners? Wij laten hen graag aan het woord.

10 januari 2019

De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Nieuwsbericht: De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Al sinds 2003 voeren wij audits uit bij WA-verzekeraars op de kwaliteit van de letselschadebehandeling. Vanaf 2012 worden ook belangenbehartigers door ons bezocht. Het Platform van De Letselschade Raad nodigde ons uit om het beeld dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen van de letselschadebranche te presenteren in hun overleg van 13 december 2018. Lees hier naar welke regels de best presterende organisaties leven.

02 januari 2019

Artikel Sigma: "Zorgen voor continue FLOW van verbeteractiviteiten" bij GPA

Nieuwsbericht: Artikel Sigma:

Enkele jaren geleden startte wij samen met olieraffinaderij Gunvor Petroleum Antwerpen (GPA) met het FLOW-verbeterprogramma, gebaseerd op de Lean Six Sigmamethodiek. Continu verbeteren vindt niet alleen plaats in projecten, maar juist ook in de dagelijkse praktijk. Lees hier meer over de dagelijkse verbeterroutines van GPA.

31 oktober 2018

Gestructureerd en versneld innoveren met LSM bij Breman Installatiegroep

Nieuwsbericht: Gestructureerd en versneld innoveren met LSM bij Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep ziet een groeiende vraag naar de levering van energiepositieve installatieconcepten, die ervoor moeten zorgen dat gebouwen meer energie opleveren dan dat ze verbruiken. Om dit te kunnen realiseren is het van belang dat Breman voortdurend innoveert. Samen met Breman zijn wij aan de slag gegaan om het proces van innovatie te structureren en versnellen met behulp van de Lean Startup methode (LSM).

26 juni 2018

Een integrale blik op samenwerken tussen afdelingen bij Neenah Coldenhove

Nieuwsbericht: Een integrale blik op samenwerken tussen afdelingen bij Neenah Coldenhove

Neenah Coldenhove werkt al een aantal jaar samen met Q-Consult Progress Partners aan de implementatie van de Lean Six Sigma-filosofie. Sinds eind vorig jaar loopt het project “Verbeteren proceskwaliteit”. In dit project ligt de focus op procesbeheersing. Om het procesdenken te bevorderen en het succes van de organisatie te vergroten is een integrale benadering nodig. Lees hier hoe de afdelingen samen aan de slag gingen.

23 januari 2018

DS Smith de Hoop klaar voor ISO audits met hernieuwd managementsysteem

Nieuwsbericht: DS Smith de Hoop klaar voor ISO audits met hernieuwd managementsysteem

Met audits op de ISO 9001, 14001, 50001 en OHSAS 18001 voor de deur en een verouderd managementsysteem, stond DS Smith De Hoop in Eerbeek voor een uitdaging. Onze gezamenlijke ambitie: een eenvoudiger systeem, makkelijk te raadplegen, gebouwd met betrokkenheid van medewerkers en in circa 8 weken gereed voor gebruik. Lees hier hoe wij deze ambitie hebben waargemaakt.