Met wie werken wij samen?

Wat onze klanten zeggen

De afgelopen jaren werkten wij met veel mooie bedrijven en mensen samen. Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met Q-Consult Progress Partners? Wij laten hen graag aan het woord.

24 mei 2019

Verspillingen verminderen door efficiënter en effectiever overleggen bij olieraffinaderij GPR

Nieuwsbericht: Verspillingen verminderen door efficiënter en effectiever overleggen bij olieraffinaderij GPR

Olieraffinaderij Gunvor Petroleum Rotterdam (GPR) streeft naar een bedrijfscultuur waarin continue verbetering en inzet van iedereen centraal staat. Om dit doel te behalen zijn zij in 2017 samen met QCPP gestart met het verbeterprogramma FLOW@GPR. Dit programma helpt processen en samenwerking in de organisatie te verbeteren. Waar de focus het eerste 1,5 jaar lag op het verbeteren van de werkorderprocessen en planningsoverleggen binnen de maintenance afdeling en operations is GPR nu bezig om binnen de gehele organisatie hun overleggen efficiënter en effectiever te laten verlopen.

11 april 2019

Kort cyclisch verbeteren met Agile/Scrum geeft medewerkers Neenah Coldenhove energie

Nieuwsbericht: Kort cyclisch verbeteren met Agile/Scrum geeft medewerkers Neenah Coldenhove energie

Neenah Coldenhove werkt al een aantal jaar samen met Q-Consult Progress Partners aan de implementatie van de Lean Six Sigma-filosofie. De omgeving van de papierindustrie verandert in een hoog tempo en dat vraagt niet alleen om efficiëntie, maar ook om verbeteringen en veranderingen sneller door te voeren. Daarom is QCPP samen met de interne greenbelts begonnen met het implementeren van Agile en Scrum.

10 januari 2019

De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Nieuwsbericht: De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Al sinds 2003 voeren wij audits uit bij WA-verzekeraars op de kwaliteit van de letselschadebehandeling. Vanaf 2012 worden ook belangenbehartigers door ons bezocht. Het Platform van De Letselschade Raad nodigde ons uit om het beeld dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen van de letselschadebranche te presenteren in hun overleg van 13 december 2018. Lees hier naar welke regels de best presterende organisaties leven.

02 januari 2019

Artikel Sigma: "Zorgen voor continue FLOW van verbeteractiviteiten" bij GPA

Nieuwsbericht: Artikel Sigma:

Enkele jaren geleden startte wij samen met olieraffinaderij Gunvor Petroleum Antwerpen (GPA) met het FLOW-verbeterprogramma, gebaseerd op de Lean Six Sigmamethodiek. Continu verbeteren vindt niet alleen plaats in projecten, maar juist ook in de dagelijkse praktijk. Lees hier meer over de dagelijkse verbeterroutines van GPA.

31 oktober 2018

Gestructureerd en versneld innoveren met LSM bij Breman Installatiegroep

Nieuwsbericht: Gestructureerd en versneld innoveren met LSM bij Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep ziet een groeiende vraag naar de levering van energiepositieve installatieconcepten, die ervoor moeten zorgen dat gebouwen meer energie opleveren dan dat ze verbruiken. Om dit te kunnen realiseren is het van belang dat Breman voortdurend innoveert. Samen met Breman zijn wij aan de slag gegaan om het proces van innovatie te structureren en versnellen met behulp van de Lean Startup methode (LSM).