Met wie werken wij samen?

De afgelopen jaren werkten wij met veel mooie bedrijven en mensen samen. Wat zeggen onze klanten over de samenwerking met Q-Consult Progress Partners? Wij laten hen graag aan het woord.

Onze casussen

Toon casussen in:

23 augustus 2019

Quick & Easy Kaizen training: vóór en dóór operators

Nieuwsbericht: Quick & Easy Kaizen training: vóór en dóór operators

In Japan is het heel gewoon dat bedrijven elkaar helpen. Printerfabrikant Canon Production Printing en ons opleidingslabel LearninQ willen dat de Nederlandse maakindustrie dat óók gaat doen. Wij sloegen daarom de handen inéén, en maakten de Quick & Easy Kaizen training van Canon Production Printing beschikbaar voor iedereen. Procesverbeteren.nl sprak met collega Marc de Jongh en met Rolf Eisenberg, vice-president manufacturing bij Canon Production Printing, over dit initiatief.

Lees het bericht
11 april 2019

Kort cyclisch verbeteren met Agile/Scrum geeft medewerkers Neenah Coldenhove energie

Nieuwsbericht: Kort cyclisch verbeteren met Agile/Scrum geeft medewerkers Neenah Coldenhove energie

Neenah Coldenhove werkt al een aantal jaar samen met Q-Consult Progress Partners aan de implementatie van de Lean Six Sigma-filosofie. De omgeving van de papierindustrie verandert in een hoog tempo en dat vraagt niet alleen om efficiëntie, maar ook om verbeteringen en veranderingen sneller door te voeren. Daarom is QCPP samen met de interne greenbelts begonnen met het implementeren van Agile en Scrum.

Lees het bericht
20 januari 2019

Review reserveringspolitiek bij Baloise

Nieuwsbericht: Review reserveringspolitiek bij Baloise

Na reviews bij een aantal Nederlandse verzekeraars, kwamen we in contact met de Belgische verzekeraar Baloise. Zij verzochten ons vanuit de Belgische regelgeving en de reserveringspolitiek van Baloise een deel van hun lopende dossierbestand te reviewen.

Lees het bericht
10 januari 2019

De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Nieuwsbericht: De best presterende organisaties in de letselschadebranche leven volgens 5 Golden Rules

Al sinds 2003 voeren wij audits uit bij WA-verzekeraars op de kwaliteit van de letselschadebehandeling. Vanaf 2012 worden ook belangenbehartigers door ons bezocht. Het Platform van De Letselschade Raad nodigde ons uit om het beeld dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen van de letselschadebranche te presenteren in hun overleg van 13 december 2018. Lees hier naar welke regels de best presterende organisaties leven.

Lees het bericht