Strategy deployment

Hoe zorg je voor een succesvolle strategie implementatie?

De manier waarop organisaties werken verandert continu. Dat is een goede zaak, want ook de omgeving staat niet stil. Een nieuwe strategie brengt negen van de tien keer verandering met zich mee en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Wanneer organisaties met strategy deployment aan de slag gaan, zien wij vaak grote, complexe projecten ontstaan. Wij brengen deze projecten terug tot de kern en stellen samen met jou een plan op, waarin we de verschillende stappen van de uitrol bepalen en bottlenecks definiëren. Dit zorgt voor focus en snelheid in de uitvoer.

Hoe kom je van strategie naar een succesvolle uitvoer?

Wij helpen je om jouw visie en strategie te vertalen naar praktische, dagelijkse acties op de werkvloer. Dit doen we middels een persoonlijke en interactieve benadering. Samen bepalen we de succesfactoren en stellen we KPI’s op om deze meetbaar te maken. Welke invloed heeft de nieuwe koers op je klanten, interne processen, organisatieontwikkeling en op financieel gebied.

Van visie naar vooruitgang

Een nieuwe strategie zorgt vaak voor weerstand op de werkvloer. Door de hele organisatie te betrekken en mensen eigenaar te laten voelen van de strategie, buigen we deze weerstand om en creëren we draagvlak. Iedere medewerker draagt dagelijks en zichtbaar bij aan de realisatie van de doelen. Hierdoor verander je startegy deployment van project naar een way of life en koers je samen met je mensen af op het behalen van de jaardoelen.