Direct Contact

"Lean is topsport in productie. Een teamsport, waarbij we onszelf elke dag uitdagen om er dan met zijn allen aan te werken om het doel te bereiken. Geweldig voor de organisatie, maar ook zeker ‘goud’ voor de ontwikkeling van onze mensen"

Deze topprestaties werden bereikt door aandacht te geven aan cultuur, leiderschap en gedrag, de organisatie en de juiste tools.

Wat is er zoal ingevoerd?
Het supermarket concept in combinatie met verticale lift systemen voor goods-to-man concept, kit karren in combinatie met automated guided vehicle, one piece flow, andon, Sunrise meetings en Daily Management Systeem tot aan Vice-President niveau, Lean leadership, Gemba management, empowerment van de werkvloer in combinatie met de Quick & Easy Kaizen verbetermethodiek en nog veel meer. Wat niet? Kun je je beter afvragen.

Medewerkers ontwikkelen
Het belangrijkste fundament is de ontwikkeling van de medewerkers. Iedereen in alle lagen van de organisatie is meerdaags getraind. Vertrouwen, verbinden, transparantie, elke dag een stap beter. Dat is de basis van het succes.

Het partnerschap tussen Canon en QCPP is momenteel zo ver uitgebreid dat we samen externe trainingen geven aan de maakindustrie. Een mooie ontwikkeling voor de mensen en de organisaties! Het leren van elkaar maakt het werk voor ons allen nog boeiender.

Onze beloftes

Een organisatie met bevlogen medewerkers en toekomstbestendig leiderschap, waar iedereen voldoening voelt en zin heeft in de toekomst.

  • Ontwikkeling staat centraal
  • Persoonlijk, betrokken en met plezier
  • Duidelijke afspraken en heldere verwachtingen
  • Flexibele aanpak afgestemd op jouw situatie
  • Samen voor het beste resultaat
  • Open, eerlijk en direct communiceren

Hoe zijn wij in het echt?
Kom in contact.

Bekijk ook

Neenah Coldenhove

Kernwoord • Kernwoord

Aliquam vestibulum auctor sem sed vehicula. Etiam placerat laoreet pharetra. Pellentesque luctus dolor quis risus maximus.

Bekijk heel de case