Direct Contact

Een opleidingshuis maakt elke dag beter

Tools en technieken zijn belangrijk. Nog belangrijker zijn medewerkers. Slim investeren in mensen betaalt zich altijd uit.  

Partners & Klanten

Continu verbeteren 

Laat het niet bij eenmalige kennisimpulsen. Borg continu verbeteren met doorlopende kennisopbouw. Hoe precies? Met een integraal opleidingshuis, afgestemd op jouw medewerkers, organisatie en situatie.

Klinkt als een aardige onderneming. De experts van QCPP staan je graag bij. We beginnen met een inventarisatie van opleidingsbehoeften. Vervolgens maken we de vertaling naar een persoonlijk en dynamisch trainingsprogramma.  

Leren is doen

Een training maakt enthousiast, geeft energie en levert ideeën op. Dan volgt de dagelijkse realiteit. Hoe zorg je dat iedereen op het goede spoor blijft? Ingesleten patronen blijken immers sterk. 

Het is essentieel dat nieuwe kennis in de praktijk geactiveerd wordt. Als onderdeel van onze trainingen bieden we concrete voorbeelden, oefeningen en simulaties aan. Die draaien we, als het ook maar even kan, op de Gemba. 

Coaching on the job

Binnen het opleidingshuis zijn vrije vormen van kennisontwikkeling enorm waardevol. ‘Coaching on the job’ vult deze behoefte in. Coaches lopen mee met medewerkers, observeren de processen en halen ervaringen op. Na reflectie delen ze hun feedback gericht. 

Coaching on the job borgt continu verbeteren. Het is namelijk de grootste uitdaging om de opgedane kennis en vaardigheden blijvend in te passen. Coaching houdt continu verbeteren actueel en medewerkers scherp. 

Hoe zijn wij in het echt?
Kom in contact.