Direct Contact

Van procesoptimalisatie naar procesbeheersing

De eerste focus lag met name op procesoptimalisatie. Waar in het proces zitten nog grote verspillers die we weg kunnen nemen? Een mooie eerste stap, maar om nog beter te worden, loopt sinds eind vorig jaar ook het project “Verbeteren proceskwaliteit”. In dit project ligt de focus op procesbeheersing. Het lange termijn doel hiervan is het creëren van nog betere integrale samenwerking en procesdenken over de afdelingen heen. Op de korte termijn heeft dit project een belangrijke mijlpaal, namelijk het voldoen aan de nieuwe ISO-norm vóór 26 juni 2018.

Voor deze mijlpaal hebben proceseigenaren (grotendeels leden van het middenkader) hun processen visueel uitgewerkt in procesplaten. Daarnaast zijn risico’s met beheersmaatregelen in kaart gebracht en worden nu alle werkinstructies tegen het licht gehouden. De proceseigenaren worden hierbij ondersteund door de KAM-afdeling en door onze collega Remko Tieman.

Samenwerken actief & visueel

In ons team staat ontwikkeling centraal. Dit bereiken we door intensieve samenwerking en opleidingen op persoonlijk en inhoudelijk vlak.

Wij zijn holocratisch georganiseerd. Dat geeft de mogelijkheid om met jouw talenten een belangrijke bijdragen te leveren aan de doorgroei van ons bedrijf.

Onze beloftes

Een organisatie met bevlogen medewerkers en toekomstbestendig leiderschap, waar iedereen voldoening voelt en zin heeft in de toekomst.

  • Ontwikkeling staat centraal
  • Persoonlijk, betrokken en met plezier
  • Duidelijke afspraken en heldere verwachtingen
  • Flexibele aanpak afgestemd op jouw situatie
  • Samen voor het beste resultaat
  • Open, eerlijk en direct communiceren

Hoe zijn wij in het echt?
Kom in contact.

Bekijk ook

Neenah Coldenhove

Kernwoord • Kernwoord

Aliquam vestibulum auctor sem sed vehicula. Etiam placerat laoreet pharetra. Pellentesque luctus dolor quis risus maximus.

Bekijk heel de case